Fenerbahçe'de 3 isme büyük şok!

Taison için Shakhtar’a, Yarmalenko için Dinamo Kiev’e teklif edilen Emmanuel Emenike, Van der Wiel ve Miroslav Stoch geçer not almadı. İki kulüp de öneriyi inceledi, ancak teknik heyetlerinden olumsuz rapor gelince bu isimler geri çevrildi

FENERBAHÇE transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sarı-lacivertliler birçok bölgeye takviye düşünüyor. Ancak UEFA ile yapılan finansal anlaşma sebebiyle yönetim dikkatli davranıyor.Anlaşma gereği bonservis bedeli kazanmadan bonservisli oyuncu alamayacak olan Fenerbahçe kiralık ya da sözleşmesi biten isimlerle temas kurdu. Bunun yanı sıra kadroda düşünülmeyen futbolcular da takasta kullanılmak isteniyor. Emenike, Wiel ve Stoch transfer görüşmelerinde kulüplere teklif edildi. Taison için Shakhtar’a, Yarmalenko için Dinamo Kiev’e teklif edilen bu üç isim de geçer not alamadı.Ukrayna ekipleri öneriyi inceledi ancak teknik heyetlerinden olumsuz rapor gelince teklif geri çevrildi. Sarı-lacivertli yönetim bu üç futbolcudan en azından birini transfer dönemi içinde takasta kullanarak bonservis bedeli ödemeden bir oyuncu almayı planlıyor. Bu sezon forma şansı bulamayan üç ismin yeni sezonda takımda ilk 11’de oynaması pek mümkün gözükmüyor.

Perez ısrarı

Bu arada sarı-lacivertliler forvet arayışlarında Lucas Perez üzerinde odaklanmış durumda. Geçen sezon istediği kadar forma şansı bulamayan İspanyol futbolcu için yönetim Arsenal ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Bir yöneticinin bu konu için İngiltere’ye gittiği ifade edildi.Wenger ile yıldızı barışmayan Perez de takımdan ayrılmak istiyor. 2018’deki Dünya Kupası’nda milli takım kadrosunda yer almayı hedefleyen Perez oynayabileceği bir takımda forma giymenin hesaplarını yapıyor. Fenerbahçe dışında birçok kulübün de İspanyol futbolcunun peşinde olduğu öğrenildi.7: Son golünü Ekim ayında Konyaspor’a atan ve o dönemden beri fileleri havalandıramayan Emenike ile ilgili en önemli olumsuzluk, yedi aydır süren suskunluğu oldu.

25 May 2017 - 09:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber