Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u Ülker Stadyumu'nda konuk etti

BİR tarafta yeni Avrupa'da ve ligde istediği sonuçları elde edemeyen Aykut Kocamanlı Fenerbahçe, diğer tarafta ise geçen sezonun 2. dönemi fırtına gibi esen Trabzonspor. Heyecan seviyesi bir hayli yüksek olan Fenerbahçe Trabzonspor maçını futbolseverler ilgi ile takip etti. Eleştirilerin odağında kalmaktan kurtulmak isteyen Kocaman, Trabzonspor karşısında Kadıköy'de galip gelerek kötü gidişe ''dur'' demek istiyordu. Trabzonspor ise ligde kendi evinde aldığı 2-1'lik Konyaspor galibiyetinin ardından zorlu Fenerbahçe deplasmanından da puan yada puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyordu.İlk yarıda 5. dakikada Burak Yılmaz'la öne geçen Trabzonspor, ilk yarının son anlarında Alper Potuk'un golüne engel olamadı ve ilk devre 1-1 beraberlikle kapandı. İkinci yarıda da heyecanlı geçen mücadelede 56. dakikada sahneye çıkan Olcay Şahan müthiş bir gole imza atarak takımını yeniden öne geçirdi. 84. dakikada penaltı kazanan Fenerbahçe, yeni transfer Valbuena ile yeniden beraberliği yakaladı. Geride kalan dakikalarda da başka gol sesi çıkmayınca mücadele 2-2 berabere sonuçlandı.

21 Ağu 2017 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber