Feghouli tesisleri terk etti

Fenerbahçe'nin istediği Valencia forma giyen 26 yaşındaki Sofiane Feghouli, Getafe maçında kadroda yer almayınca kulüp tesislerini terk etti.

FENERBAHÇE'NİN transferi için uğraş verdiği Sofiane Feghouli ile takımının bağları tamamen koptu.
Sevilla maçının ardından kadro dışı bırakılan ve 10 günlük men cezası verilen  Valencia'lı futbolcu için bu cezanın süresi dolsa da, oyuncunun durumuyla ilgili bir değişiklik olmadı.
Barcelona, Eibar maçlarında süren cezası nedeniyle kadro dışı bırakılan, ardından  Getafe karşısında teknik direktör Pako Ayestaran'ın tercihiyle kadroya alınmayan Cezayirli kanat oyuncusu için bu hafta nasıl bir tutum takınılacağı merak konusu olmuştu.
KULÜPLE BAĞLARI KOPTU
La Liga'da bu gece  Villarreal ile karşı karşıya gelecek olan  Valencia'nın maç kadrosu açıklanırken, Feghouli bir kez daha kadroya alınmadı. Menajerinin  İstanbul'a geldiği ve sarı-­lacivertliler ile olumlu bir görüşme gerçekleştirdiği belirtilen 26 yaşındaki futbolcunun kulüple bağlarının tamamen koptuğu belirtildi.
TARAFTARIN YÜZÜNE BAKMADI
Valencia'nın idmanında tesislere gelen Sofiane Feghouli'nin, apar topar ayrıldığı bildirildi. Çıkışta kendisinden imza isteyen bir çok taraftarın bulunduğu ancak yıldız futbolcunun bu istekleri dikkate almayarak hızlı bir şekilde uzaklaştığına dikkat çekildi.

01 May 2016 - 14:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber