FB'de gidenler belli oluyor

FB Teknik Direktörü Yanal, 4 maçın ardından takımdan gidecek futbolcuları belirleyecek

 FENERBAHÇE Teknik Direktörü Ersun Yanal, 4 maçın ardından takımdan gidecek futbolcuları belirleyecek
Fenerbahçe, Topuk Yaylası'ndaki kampa kısa bir ara verdi.  Yanal iyi ve gayretli çalışan oyuncularını ödüllendirdi ve 1.5 gün de olsa izin vererek dinlenmelerini veya yakınları ile zaman geçirmelerini sağladı. Kimisi ailesinin yanına, kimisi tatile gitti.
Oyuncularının antrenmanlarda gösterdiği performanstan son derece memnun kalan Yanal, yeni sezon öncesi hiçbir önyargı taşımıyor. Her futbolcusuna eşit mesafede kalan Yanal, Topuk Yaylası'ndaki 5 günlük periyot sonrası yaptığı kısa konuşmada, "Hepimiz tek bir amaç için buradayız, başarı. İnanır ve iyi çalışırsak bunu elde ederiz. Herkes geçen seneyi unutsun ve yeni umutlarla önüne baksın" diyerek özellikle geçen sezon yedek kalan veya kadroya giremeyen futbolculara mesaj yolladı. Yeni bir sezon ve yeni bir başlangıç için bir arada olduklarını dile getiren Yanal, "Bu birlikteliğin güzel günler getirmesini temenni ediyorum" dedi.

'GALİBİYET İÇİN ÇIKAN BİR TAKIM OLACAĞIZ'

Düzenlediği basın toplantısında, "Kim hak ederse o formayı giyecek. Bizi hedefe götürecek futbolcularla ilerleyeceğiz" şeklinde konuşan Ersun Yanal, felsefelerini ise şöyle özetlemişti: "Yüreğini ortaya koyan, aklını kullanan, kazanmak için oynayan bir takım olacağız. Keyif veren, her türlü oyunu oynayabilen bir takım olacağız. Rakiplerin korktuğu ve her maç için galibiyet için çıkan bir takım olacağız."
Bunun için her futbolcusunu istekli gören ve çalışmalarından memnun kalan Yanal, her fırsatta ön yargılı olmadığını, herkes için yeni bir umut yeni bir fırsat doğacağını belirterek her futbolcusunun takıma tutunmasına yol açıyor.

GİDECEKLER NETLEŞMEYE BAŞLAYACAK

Bir takım olduklarını ve hedefe giden yolda herkesin katkısı olacağını söyleyen Yanal, hazırlık döneminin iyi değerlendirilmesi gerektiğini, maçlarda herkesin kalitesini bir kez daha göstereceğini söyledi. Takımda kalacaklarla gidecekler ise 3 hazırlık maçının ardından netleşmeye başlayacak. Özellikle Galatasaray ile oynanacak süper kupa finali yeni sezonun iskelet kadrosunu şekillendirecek. 19 Temmuz'daki Boluspor, 21 Temmuz'daki Lenkeran ve 24 Temmuz'daki PSV maçlarında tüm oyuncular denecek. 11 Ağustos'taki Galatasaray derbisi ise madalyonun gerçek yüzünü gösterecek.

KİMLER GİDECEK? 

Fenerbahçe'de tüm futbolcuların durumu bu maçlardan sonra belli olacak. Bu saydığımız isimlerin tecrübesi ve antrenmanlardaki üstün performansları ise en başta da yazdığımız gibi Ersun Yanal'ın kesinlikle ön yargılı yaklaşmasına engel oluyor. Herkes kendi kaderini kendisi belirleyecek ve Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı kendi elinde olacak.

14 Tem 2013 - 17:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber