FB oyuncudan vazgeçti

FB çok istediği oyuncunun transferinden vazgeçti

FENERBAHÇEtransfer etmek istediği Cardozo'dan vazgeçti,  Sarı-lacivertli kulüp  Benfica'ya "15 milyon Euro'da ısrar ediyorsunuz biz bu şartlarda Oscar Cardozo'dan vazgeçiyoruz" mesajı gönderdi. Portekizli yöneticilerin uzlaşmaz tutumu Paraguaylı golcünün transferini çıkmaza soktu.
KURUŞ AŞAĞI İNMEDİLER
F.Bahçe yönetimi, Cardozo'yu almak için İdari Menajer Hasan Çetinkaya'yı Lizbon'a gönderdi. Benficalı yöneticiler, çeşitli bahanelerle 15 milyon Euro'dan bir kuruş aşağı inmedi. F.Bahçe Kulübü de bunun üzerine Portekiz Kulübü'ne haber göndererek, "Bu şartlarda anlaşamayız. Cardozo'dan vazgeçtik" diye rest çekti.
PORTEKİZLİLER MAZERET ÜRETTİLER
Cardozo F.Bahçe'ye gelmek istiyordu. Benfica yöneticileri ile görüşüp, "F.Bahçe'ye gitmek istiyorum" dedi. F.Bahçe, 11 milyon Euro'ya kadar çıkmasına rağmen Portekizliler, uzlaşmamak için mazeretler ürettiler.

F.Bahçe ve Cardozo'nun tüm uzlaşma çabalarına karşın Benficalılar durmadan işi yokuşa sürdü. F.Bahçe elinden geleni yaptı. Başkan Aziz Yıldırım da "Almak istiyorduk. Futbolcu da bizi istiyordu. Ama kulübü 15 milyon Euro'dan 1 kuruş aşağı inmiyor. Biz de bu şartlarda Cardozo transferinden vazgeçtiğimizi Benfica kulübüne haber gönderdik" dedi.
DURUM FARKLI OLABİLİR
Portekizliler, görüşmeler boyunca "F.Bahçe Cardozo'yu almaya mecbur. F.Bahçe'nin eli mahkum" diyerek istediği rakamdan aşağıya inmedi. Bunda Başkan Aziz Yıldırım'ın Topuk Yaylası'ndaki sözlerinin medya tarafından kamuoyuna "Perşembe günü Cardozo'yu getireceğim, FBTV'yi izleyin" şeklinde yanlış aktarılmasının da etkisi var. Benficalı yöneticiler, bu haberler üzerine "F.Bahçe nasıl olsa Cardozo'yu alacak. O halde neden fiyatında indirime gideyim ki" diye düşündü, transfer görüşmeleri tıkandı. Şu andaki tablo bu. Eğer yarın Benfica F.Bahçe'nin istediği şartları kabul ederse o zaman durum farklı olabilir.

23 Tem 2013 - 11:07 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber