Fabri: Sinirden ağladım!

Beşiktaş'ın deneyimli kalecisi Fabri, Bursaspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu

İSPANYOL file bekçisi maçın ardından yaptığı açıklamada "Takım arkadaşlarım adına mutluyum. Büyük bir darbe aldık. Kiev'de zor bir maçtan sonra hedefimiz olan lige geri dönüyoruz. İyi bir geri dönüş yaptık, iyi bir maçtı, takım arkadaşlarım adına mutluyum.
DİNAMO KİEV MAÇI... 
"Orada sinirden ağladım, 4-0'dı skor, devreye 1 kişi eksik giriyorduk. Kazanma ihtimalimiz olmadığı için sinirliydim. Lig maçı da yaklaşınca kendinizi hazırlıyorsunuz ve maça yüzde 100 motive oluyorsunuz." diye konuştu.

10 Ara 2016 - 20:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber