EVDE ASLAN DIŞTA KUZU

Alanyaspor bu sezon ligde iki farklı performans ortaya koyuyor. Kendi sahasında ligin en başarılı takımı olan temsilcimiz deplasmanda da en az puan toplayan ekip

İÇ SAHANIN LİDERİ

ALANYASPOR bu sezon ligde kendi sahasında en başarılı ekip olurken deplasmanda en az puan toplayan takım. İç sahada oynadığı 9 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlikle 23 puan toplayan temsilcimiz evde yenilgi yüzü görmedi. Oba Stadyumu’nda rakip filelere 17 gol gönderen temsilcimiz kendi kalesinde 4 gol gördü. Alanyaspor iç sahada en başarılı takım olurken deplasmanda ise en kötü performans gösteren takım durumunda. Turuncu - Yeşilli takım 8 deplasman maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik alırken 5 kez mağlup oldu. Alanyaspor deplasman maçlarında 4 gol attı, kalesinde 8 gol gördü ve sadece 5 puan topladı.

DEPLASMANDA SON SIRADA

Alanyaspor ligde en son mağlubiyetini ligin 13. haftasında deplasmanda 1-0'lık skorla Tokatspor'dan aldı. Bu maçtan sonra oynadığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Alanyaspor ligde en az gol yiyen takımlar arasında Balıkesirspor ve Kırklarelispor’un ardından 3. sırada yer alıyor. Ligde en çok gol atan takımlar sıralamasında ise İengölspor, Tokatspor, Kızılcahamam ve Yeni Malatayspor'un ardından 5. sırada geliyor. Gol krallığı sıralamasında 8 gol atan Tokataspor'lu Ercan Güneri 1. sırada, yine 8 gol atan Ofspor'lu Gökhan Durmuş 2. sırada, 7 gol atan takımımız oyuncusu Cihan Özkaymak ise 3. sırayı paylaşıyor.


#

31 Oca 2013 - 00:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber