Eto’o'nun hayali Cumhurbaşkanı Erdoğan'la sahaya çıkmak

Antalyaspor'un golcü oyuncusu Samuel Eto'o, "En büyük arzum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile beraber futbol oynamak” dedi

ANTALYASPOR'UN takım kaptanı Samuel Eto'o, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle iptal olan dünyaca ünlü futbolcuların forma giyeceği yardım maçını yapmak istediklerini belirterek, "En büyük arzum, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı sahada oynamak. Umarım dünya yıldızlarını Antalya'ya getirip, o futbol şölenin hep birlikte yaşarız." dedi.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Kamerunlu yıldız futbolcu Eto'o, Muratpaşa ilçesindeki Yeditepe Koleji'ndeki söyleşiye katıldı. Okul bahçesinde öğrenciler tarafından tezahüratlarla karşılanan Öztürk, Çalımbay ve Eto'o, çocukları selamladı. Öğrenciler, çiçekler verdikleri konuklarından Eto'o'ya yoğun ilgi gösterdi. Çocuklar yıldız futbolcu ile fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.
Eto'o, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle kendi adını taşıyan vakfın yararına Antalya'da 16 Temmuz'da düzenleyeceği ve dünyaca ünlü oyuncuların forma giyeceği yardım maçının iptal edildiğini hatırlatan bir öğrencinin sorusu üzerine, şunları söyledi:
"İptal olan yardım maçının Türkiye'de olmasını arzu ediyoruz. En büyük arzum, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı sahada oynamak. Umarım o dünya yıldızlarını Antalya'ya getirip, o futbol şölenin hep birlikte yaşarız."
Yıldız futbolcu, futbolculuk kariyerini bitirdikten sonra, yarım bıraktığı eğitimini tamamlamak istediğini söyledi. Yıldız futbolcu, futbol dünyasından kopmayarak, başka görevler almak istediğini kaydetti.
Öztürk, Antalyaspor'u her dalda bir dünya kulübü haline getirmek için göreve geldiklerini dile getirdi.
Kulübün çok fazla borcu olmasına rağmen başkanlığa neden aday olduğunun sorulması üzerine Öztürk, borç miktarının beklediğinden fazla olduğunu kaydetti. Öztürk, bu borçları toparlayarak borçsuz bir Antalyaspor bırakmak istediklerini aktardı.
Antalyaspor başkanı, "Eto'o gibi başka bir dünya yıldızı gelecek mi?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:
"Eto'o'yu bizden önceki yönetim getirdi. Kendilerine böyle bir dünya yıldızını kulübümüze kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Eto'o gibi yıldız futbolcuları getirmek kolay olmuyor. Böyle bir futbolcuya sahip olduğumuz için mutluyuz. Bundan sonraki hedefimiz dünya yıldızları getirmek yerine, dünya yıldızlarını yetiştirmek olmalı."
Teknik direktör Çalımbay ise ligde kötü durumda olan kırmızı-beyazlı ekibin başına neden geçtiğinin sorulması üzerine, kulüp başkanı Öztürk ve takımına güvendiği için teklifi kabul ettiğini ifade etti. Yönetimin "Antalyaspor Projesi" ve gelecek sezon düşüncelerinin kendisine cazip geldiğini anlatan Çalımbay, şöyle konuştu:
"Antalyaspor'un geleceği aydınlık gözüktüğü için teklifi kabul ettim. Öncelikle bu sezonu geçirmemiz gerekiyor. Oyuncularıma güveniyorum. İyi şeyler yapacağız. Oyuncularımız, başta takım kaptanı Eto'o olmak üzere olağanüstü şekilde çalıştılar ve maçlara motive oldular. Kaybedeceğimiz maçları çok mücadele ederek kazandık. Güvenimi boşa çıkartmadılar. Ligde iyi durumdayız ama kazanmamız gereken daha çok maçlar var. Fenerbahçe, Bursaspor ve Kasımpaşa maçları ikinci yarıdaki yolumuza çizecek maçlar. İyi bir yere geldik ama işimiz daha bitmedi. Bana gösterilen destek için teşekkür ederim."

08 Ara 2016 - 16:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber