Eskişehirspor’a ceza yağdı

PFDK, Eskişehirspor-Göztepe maçında çıkan olaylar sonrasında Es-Es'e ceza yağdırdı

TFF 1. Lig’de son dakikada çıkan olayların ardından durdurulan Göztepe-Eskişehirspor maçı hakkında karar verildi. PFDK kararına göre Eskişehirspor hükmen mağlup sayıldı ve takımın 3 puanının silinmesine hükmedildi. Alpay Özalan’a 2 resmi maç men cezası verilirken başkan Halil Ünal’a da 42 gün hak mahrumiyeti cezası uygun görüldü.

PFDK’dan şu açıklama yapıldı:

Kulübünün, 23.10.2016 tarihinde oynanan GÖZTEPE A.Ş. – ESKİŞEHİRSPOR TFF 1. Lig müsabakasında, başlamış müsabakanın terk edilmesi nedeniyle Futbol Müsabaka Talimatının 24/1-a maddesi uyarınca (3-0 )HÜKMEN MAĞLUP SAYILMASINA VE GALİBİYET HALİNDE VERİLEN PUAN KADAR (3) PUAN SİLİNMESİNE, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada ESKİŞEHİRSPOR Kulübü sporcusu BRUNO FERREIRA MOMBRA ROSA’nın, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 6.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ESKİŞEHİRSPOR Kulübü teknik sorumlusu FEHMİ ALPAY ÖZALAN’ın, takımın sahadan çekilmesi suretiyle sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada ESKİŞEHİRSPOR Kulübü kaleci antrenörü MEHMET TEZCAN’ın, takımın sahadan çekilmesi suretiyle sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada ESKİŞEHİRSPOR Kulübü başkanı HALİL ÜNAL’ın, takımın sahadan çekilmesi suretiyle sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 42 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

27 Eki 2016 - 17:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber