Emre'nin talibi çok

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, adı Galatasaray'la anılmaya başlayan genç oyuncu Emre Akbaba için kendilerine gelen bir teklif olmadığını söyledi

KARADENİZ ekibi Trabzonspor'un devre arasında da transfer etmek için uğraştığı Emre Akbaba için Galatasaray'ın da devrede olduğu iddia edilmişti. Sarı-Kırmızılı ekibin, ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Turuncu-Yeşilli takımın kapısını çaldığı öne sürülse de, Aytemiz Alanyaspor BaşkanıHasan Çavuşoğlu bu konuda Galatasaray'dan kendilerine gelen bir teklif olmadığını söyledi. Başkan Çavuşoğlu, "Galatasaray'dan gelen bir teklif yok. Devre arasında Ahmet Gökçek ve Muharrem Usta başkanlar bana Emre'yi sordular. Ben de bu yıl ligde kalmamız gerektiğini, bundan dolayı Emre Akbaba'nın da bize lazım olduğunu söyledim. Onlar da beni anlayışla karşıladılar" ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞMESİ 2019'DA BİTECEK

Aytemiz Alanyaspor ile olan sözleşmesi 2019 yılında sona erecek olan Emre Akbaba, bu sezon 25 maçta 6 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Orta sahanın hemen her bölgesinde oynayabilen 24 yaşındaki oyuncunun da "Trabzonspor, menajerime teklif yaptı. Onunla görüştüler. Öncelikle kulübün anlaşması lazım. Benim anlaşmam kulübümden sonra gelir. Futbolda her şey olabilir" dediği iddia edildi.

26 Mar 2017 - 23:47 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber