Emre hakkında ağır iddia

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, ''Sahada küfür eden isim Emre Belözoğlu'dur'' dedi.

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-1 kaybettikleri maçta saha içinde ve dışında yaşanan olaylara sert tepki gösterdi.
Maç içinde Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu'nun teknik heyetlerine küfürler ettiğini iddia eden Öksüz, şöyle konuştu:
''Saha içindeki bütün hakemler Emre'nin yaptıklarına kayıtsız kalıyor. Maç içindeki hareketleri, devre arası küfürleri, Pintos'a yaptığı hareketten sonra teknik heyetimize hakaretlerine hakemler herhangi bir karar vermiyor. Sonra benim hocam Pintos'a yapılan hareketten sonra 4. hakeme itiraz ederken, Emre yedek kulübeme ana avrat küfür ediyor. Bütün bunlar burada yapılırken neden bunları kimse konuşmuyor? Küfür eden doğrudan doğruya Emre'nin kendisi. Teknik heyetimin tamamına ana avrat küfür etti. Dolayısıyla bunları hakem duyuyor, görüyor ama Emre'ye gerekli cezayı vermiyor. Seyirci her şeyi yapabilir ama sahada futbol oynayan insanlar bunu yapmamalı. Emre devre arasında takımızın moralini bozmak için saldırı yaptı, küfür etti, ağır bir dille konuştu.''

-''Volkan, Yalçın'ın üzerine yürüdü''-

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel ile Kasımpaşalı futbolcu Yalçın Ayhan arasında yaşanan olaylara da dikkati çeken Öksüz, ''Maç bitmiş Volkan, Yalçın'ın üzerine yürüyor. Araya giren insanlar bu olayı yatıştırdıktan sonra otobüsümüze kadar gelip Yalçın'a tekrar saldırdı. Bu da yetmiyormuş gibi telefonlarla taciz etti. Bunlar ne kadar ayıp şeyler. Bana verilen bilgiler böyle. Ben ezbere konuşmuyorum. Netice itibariyle bir futbolcu bunları neden yapar? Biz ilk maçta kazandığımızda böyle mi yaptık?. Ben neden orada bu sıkıntıları yaşıyorum ki?'' ifadesini kullandı. 
Öksüz, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın açıklamalarını bugün fark ettiğini belirterek, ''Bir konuya daha değinmek istiyorum. Aykut Kocaman, dün maçtan sonra 'Kazanmak yolunda her şey mubahtır' demiş. Ne demek, yani galibiyet için her yapılır mı? Bu açıklamalar bir teknik direktöre yakışmıyor. Tüm bunları bir sıraya koyduğunuzda Türkiye'de hala bir şeylerin devam ettiğini görüyoruz'' dedi.

#

25 Şub 2013 - 15:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber