Emre Çolak’tan sert cevap

Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak, takım arkadaşlarına pas vermediği yönündeki iddialara sert bir cevap verdi

EMRE Çolak Instagram hesabından bir açıklamada Çaykur Rizespor karşılaşmasında Lukas Podolski ile Sabri Sarıoğlu’na kasıtlı olarak pas atmadığı iddiasına şu cevabı verdi:
“Galatasaray formasını giydiğimde 11 yaşındaydım. Burada doğdum, burada büyüdüm. Ömrünün yarısından fazlasını Florya’da aldığı eğitimle geçiren biri olarak Galatasaray terbiyesini en iyi bilenlerden biriyim. Takım arkadaşlarıma kasıtlı olarak pas atmadığımı iddia edenler önyargılarından arınıp, maçları daha dikkatle izlerlerse özet görüntülerde dahi bazı sonuçlara ulaşabilirler. Umarım iftira dolu yorumlarıyla bizi taraftarlarımızın önüne atarlarken de biraz daha sağlıklı düşünebilirler."

21 Nis 2016 - 23:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber