Emre Can kampa katıldı

Kulübümüzün bir yıllığına Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği genç futbolcu Emre Can Coşkun Afyonkarahisar kampına katılarak ilk antrenmanına çıktı

TURUNCU yeşilli takım Afyonkarahisar kampındaki çalışmalarına bu sabah yapılan taktiksel antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Erhan Altın gözetiminde Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde yapılan çalışmaya Galatasaray'dan kiralanan 21 yaşındaki stoper Emre Can Coşkun da katıldı. Dün gece kampa dahil olan ve bu sabah ilk antrenmanına çıkan genç futbolcu, ısınma koşuları ve 5'e 2 top kapma çalışmanın ardından takımdan ayrılarak yardımcı antrenör Çağlayan Çağlar gözetiminde koşu yaptı.

Takımımızın sabah antrenmanı taktiksel çalışmayla sona erdi.

25 Tem 2015 - 15:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber