'Emeklerimiz boşa değil'

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Okan Buruk, 7 maçta 6'ncı galibiyetlerini aldıkları için çok mutlu olduğunu ifade etti. Buruk, "Çok kaliteli ayaklarımız var bu ayaklar ortaya çıktığında çok güzel bir oyun izletiyorlar. Son 4 maçtır gol yemiyoruz, bu bizim için çok değerli" dedi

BUNDAN 7 hafta önce Akhisar Belediyespor'a gelen teknik direktör Okan Buruk, ligdeki hedeflerine adım adım ilerlediklerini söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Ligdeki hedefimiz ilk 7'de olmaktı. Buraya geldiğimde bunu hesap ediyorlardı. Oyuncularım her geçen hafta üstüne koyarak gidiyorlar, inanılmaz işler yapıyorlar. Çok kaliteli ayaklarımız var bu ayaklar ortaya çıktığında çok güzel bir oyun izletiyorlar. Son 4 maçtır gol yemiyoruz. Bu bizim için çok değerli. Hem yönetim hem biz hem futbolcular emek veriyor. Alanyaspor iyi takım. Maçın ikinci yarısında hamleler yaptılar ve 3-5-2'ye döndüler. Bir bölümde biz de bocaladık. Attığımız 2. golden sonra maça damgamızı vurduk. Daha fazla da gol atabilirdik" dedi. Oyuncularını kutladığını da sözlerine ekleyen Buruk, "Çok güzel bir uyum sağladık, çok önceden beri tanıdığım oyuncular var takımda. Yabancı oyuncuların bir kısmını biliyorduk ama buraya gelince onların da karakterli oyuncular olduğunu gördüm. Onlar iyi olunca bizim de işimiz kolay oluyor. Son 7 maçta 6 galibiyet alan bu tablo, oyuncularımızın aldıkları sorumluluklar neticesinde alınan sonuçlardır. Çok kaliteli oyuncularım var. Oynatamadığım oyuncularım var. Kalan son iki maçımızda o oyuncularımıza da şans vereceğim" ifadelerini kullandı.

22 May 2017 - 23:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber