Eksik ama güçlü

Süper Lig’de yarın Aytemiz Alanyaspor, Karadeniz ekibi Kardemir Karabükspor’a konuk olacak. FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan’ın yöneteceği mücadele, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak

SPOR Toto Süper Lig’deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, Kardemir Karabükspor maçının Alanya’daki hazırlıklarını tamamlayarak bu sabah havayoluyla Karabük’e gitti. Puan cetvelinde 14 puanla 13. sırada bulunan Turuncu-Yeşilli takım, bu mücadeleden puan veya puanlarla ayrılarak ateş hattından iyice kurtulmak istiyor. Karadeniz ekibi Karabükspor ise kendi evinde kazanıp zirveyi zorlamak istiyor.

ORTAYA OMERUO SÜRPRİZİ

Karabükspor maçının Alanya’daki son antrenmanını dün gerçekleştiren Turuncu-Yeşilli ekip, tesislerinde 1,5 saat süren bir idman yaptı. Antrenmana Deniz Vural, Isaac Sackey ve yönetim tarafından ceza verildiği açıklanan Sefa Yılmaz katılmadı. Orta alanda yine Omeruo’yu deneyen Kalpar, Aissati yetişmezse büyük olasılıkla ön libero olarak da görev yapabilen siyahi oyuncuya orta alanda görev verecek gibi duruyor. Ba’nın ise ilk 11 için hazır olduğu öğrenildi.

'KAZANACAK GÜÇTEYİZ'

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Kardemir Karabükspor ile önemli bir mücadeleye çıkacaklarını söyledi. Kalpar, "Karabükspor da bizim gibi geçtiğimiz yıl 1. Lig’de mücadele ediyordu. Bu ligde ilk kez karşılaşacağımız rakibimizden puan ya da puanlar alarak Alanya’ya dönmek istiyoruz. Eksik ve cezalı oyuncularımız var fakat biz bir takımız. Herkes yüzde yüz performansını ortaya koyacak. Karabükspor’u yenecek güçteyiz” dedi.

09 Ara 2016 - 21:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber