Efsaneden milli takıma veda

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City forması giyen Yaya Toure, sosyal medya hesabından milli takım kariyerini noktaladığını açıkladı

MANCHERSTER City’de forma giyen Fildişi Sahilli oyuncu Yaya Toure, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Bu mesajı yazmak muhtemelen hayatımdaki en zor şey. 14 yıldır en üst seviyede devam ettiğim milli takım kariyerimi sonlandırma vaktinin geldiğine inanıyorum” açıklamasını yaptı. 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, yoğun antrenman ve maç trafiğinin bu kararı almasında etkili olmadığını belirterek, “Futbol benim için her şey demek ve kariyerimdeki yeri çok büyük. Mili takımı bırakma gerekçem, oyuncu olarak burada kendime yeni bir hedef bulamamam” ifadelerini kullandı.
113 kez mili formayı terleten deneyimli futbolcu, Afrika’da 2011, 2012, 2013 ve 2014 yıllarında üst üste 4 kez yılın futbolcusu seçilmişti.

20 Eyl 2016 - 19:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber