Durusoy'dan sitemli veda

Bugün Kestelspor'da görevine son verilen teknik direktör Ali Haydar Durusoy, sosyal medya hesabından yayınladığı hem duygusal, hem de sitemli veda mesajıyla herkese teşekkür etti

TECRÜBELİ teknik adam Ali Haydar Durusoy, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sevgili arkadaşlarım, dostlarım. Bugün Kestelspor'da başkan ve yönetim kurulu görevimize son verdiklerini şahsıma tebliğ ettiler, canları sağolsun. Bugüne kadar yanımızda olan herkese verdikleri destekler için çok teşekkür ederim. Sezon başından beri çalıştığım yardımcı hocalarım Hüseyin Ayhan ve Alper Şengün hocalara, idari menejer Serkan Altaş'a, masör Adil ve malzeme sorumlularımız Ferhat ile Kadir'e, şoförümüz Ramazan'a herşey için çok teşekkür ederim. Birlikte çalıştığım futbolcularıma emekleri için teşekkür ederim. 20 lig maçı, 2 beraberlik, 1. mağlubiyet ve 17 galibiyet. Klasman grubunu en yakın rakibinin 8 puan önünde namağlup lider bitirmek, durumun net ve açık özetidir. Bundan sonraki kalan 6 maç sonunda inşallah hedefe ulaşırlar. Üzdüğümüz, kırdığımız olduysa affola. Allaha emanet olunuz. Selam ve dua ile sevgi ve saygılarımı sunarım."

27 Şub 2017 - 16:05 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Bir bilen - Bu kadar başarılı bir insan niye gönderiliyor anlamak güç

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Şubat 16:05
02

ali mert - Yazık ki ne yazık.Haydar hoca Alanya futboluna uzun zamandır başarıyla hizmet etmiş bir isimdir bu şekilde olmamalıydı.Hele bu kararı alan eski bir futbolcu bozmasıysa çok daha yazık.Sen kale arkasında top toplarken Haydar hoca toprak sahalarda ter akıtıyordu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Şubat 16:05
01

bir bilmeyen - Taraftarın önünde futbolcuya saldırmayacaksoyunma odasında gereğini yaparsın olay bundan ibaret

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Şubat 16:05

Çorum Haber