Dünya kupasını aratmadı

İstanbul Başakşehir Stadı’nın açılışı yarım saatlik bir gecikmenin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Stadı’nın açılışını ve ardından futbol maçı gerçekleştirmek için stada geldi. Işık ve görsel bir şöleninin sunulduğu stat, Dünya Kupası’nı aratmadı. 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 bin 319 kişi kapasiteli Başakşehir Stadı’nın açılışını ve ardından futbol maçı gerçekleştirmek için stada geldi. Başbakan Erdoğan’ın stada gelmesiyle binlerce kişi ellerinde Türk bayraklarıyla birlikte ‘Recep Tayyip Erdoğan’ sloganları attı. Erdoğan, stadı hınçla hınç dolduran vatandaşları selamladı. Statta, İsrail’in saldırılarıyla savaş altında kalan Filistinlilerde unutulmayarak ‘Gazze’ ile ilgili pankartlar açıldı. Işık ve görsel bir şöleninin sunulduğu stat, Dünya Kupası’nı aratmadı.
Stad açılışına, Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra oğlu Bilal Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, UEFA Asbaşkanı Şenez Erzik, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, siyaset, iş ve spor dünyasından pek çok kişi katılıyor.

26 Tem 2014 - 22:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber