Dünya Kupası'nda operasyon

Brezilya polisi, Dünya Kupası biletlerini karaborsada satan 11 kişiyi Rio de Janeiro ve Sao Paulo kentlerinde gözaltına aldı

BREZİLYA polisinin "Jules Rimet Operasyonu" çerçevesinde Dünya Kupası biletlerini yasadışı yollardan satışa sunan çeteye operasyon düzenledi.

Brezilya'nın "Folha de Sao Paulo" gazetesinde yer alan habere göre, karaborsada Dünya Kupası biletleri satan 11 çete üyesi Rio de Janeiro ve Sao Paulo kentlerinde gözaltına alındı.

Brezilya polisi, çete üyelerinin biletleri FIFA üzerinden mi yoksa Brezilya Futbol Federasyonu üzerinden mi elde ettiğini de araştırıyor.

Brezilya, Arjantin ve İspanya'daki bazı FIFa üyelerinin de soruşturmaya dahil edildiği iddia edildi. FIFA'dan yapılan açıklamada ise, Brezilya polisinin karaborsada bilet satanlarla mücadelesinden övgüyle söz edildi.

03 Tem 2014 - 14:21 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber