Dünya devinin başını yaktı

Son dönemde üst üste gelen sorunlarla boğuşan Barcelona Kulübü, bu kez Whatsapp kriziyle mücadele ediyor

BİR yönetim kurulu üyesi ve arkadaşı arasında yapılan Whatsapp görüşmesine ulaşan Marca gazetesi, teknik direktör Tata Martino’nun görevi bırakacağından, Jurgen Klopp’un ilk sırayı almasına kadar pek çok detayın bu yazışmada yer aldığını yazdı. Gazete, Dortmund’un yıldızı Marca Reus için 35 milyon Euro ödemeye hazır olan kulübün, takım içindeki dengelere kadar birçok önemli olayın gizli mesajlaşmalar içinde var olduğuna değindi.

Çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Barcelona Kulübü, “bunlar düşmanca ve yönetimi zayıflatmak niyetiyle yapılan haberler. Yarın Kral Kupası finali oynayacak takımımızı istikrarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Tesadüf olduğuna inanmıyoruz” ifadeleri kullanıldı. Yakın zamanda Tata Martino’nun yapacağı takviyelerle ilgili bir haber yapılmış ve “transfer listesi ortaya çıktı” yönünde söylentiler ortaya atılmıştı.

İşte o mesajlarda yer alan konular;

-Tata Martino, bu yaz kulüpten ayrılacak. Teknik direktör arayışları başladı, ilk sırada Jurgen Klopp var

-Marco Reus için 35 milyon Euro ödemeye hazırız, Barcelona’ya getirmek için çalışıyoruz.

-Messi, takım arkadaşlarına Dünya Kupası’na odaklandığını söyledi. Brezilya dönüşü %100 ile oynayacağını anlattı.

15 Nis 2014 - 18:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber