Dostluk mesajı verdiler

ATV'de Ercan Yıldırım'ın hazırlayıp sunduğu Basın Tribünü programına konuk olan Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken ve Gazipaşaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Şengöz, haftasonunda oynanacak olan derbi öncesi dostluk rüzgarı estirdiler

ANTALYA Süper Amatör Küme Play Off Grubu'nda lider Gazipaşa Belediyespor ile 2. Kestelspor, hafta sonunda Milli Egemenlik Stadyumu'nda oynanacak olan derbi mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Maç öncesi ATV Televizyonu'nda yayınlanan Ercan Yıldırım'ın hazırlayıp sunduğu Basın Tribünü programına konuk olan Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken ve Gazipaşaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Şengöz, dev maç öncesi dostluk mesajı verdiler. Payallarspor Teknik Direktörü ve spor yorumcusu Ali Haydar Durusoy'un da konuk olarak katıldığı programda oynanacak olan maç hakkında konuşan Erken ve Şengöz, "İyi olanın kazandığı bir mücadele olmasını arzu ediyoruz" dediler. 
‘HEDEFİMİZ BAL LİGİ’ 
PROGRAMDA söz alan Alanya Beldiyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, Kestelspor'un play off'lara direkt şampiyonluk parolası ile başladığını fakat ilk 4 maçta şanssız sonuçlar elde ettiklerini söyledi. Henüz mağlubiyeti bulunmayan Kestelspor’un Finikespor maçında hakem hataları ile 5 golünün ve 2 penaltısının verilmediğini ifade eden Erken, 2 maçta da skor üstünlüğünü yakalamalarına rağmen son dakika golleriyle beraberliğe razı kaldıklarını söyledi. Erken, "Gazipaşa Beldiyespor ile oynayacağımız maçta mutlak galibiyet hedefliyoruz. İlk 4 maçını kazanan Gazipaşa Belediyespor şampiyonlukta avantajlı görünüyor. Gönlüm ister ki BAL Ligi’ne Kestel ve Gazipaşa birlikte yükselsin" şeklinde konuştu.
‘MAÇI HAK EDEN KAZANSIN’ 
Gazipaşa Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Şengöz ise, "Bölgenin iki takımı olarak dostluk içerisinde bir mücadele olmasını diliyorum. Sahada maça başlarken nasıl el ele dostça başlıyorsak, maçın bitiminde de aynı dostluk çerçevesinde sahayı terk etmeliyiz. Biz Kestelspor ile komşu ve dost bir kulübüz. Alanya Belediyespor bize sahalarını açtı, stadını açtı, bize oyuncu verdi. Onlara şükranlarımı sunuyorum. Cumartesi günü oynanacak maçta hak edenin kazanmasını temenni ediyorum. İnşallah fair play çerçevesinde ve dostça bir mücadele olacak. Maçı hak eden kazansın" şeklinde konuştu.

#

10 Mar 2016 - 00:07 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber