'Dostluğumuza zarar verir'

Multigroup Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu, Konyaspor taraftar grubu Nalçacılar'ın Adana Demirspor'u destekleme kararı almasına bir anlam veremediğini söyleyerek, "Konya taraftarının tarafsız olması gerekir. Yıllara dayanan bir dostluğumuz var" dedi

KONYASPOR'UN en büyük taraftar grubu olan Nalçacılar, PTT 1. Lig Play-Off Finali'nde karşı karşıya gelecek olan Multigroup Alanyaspor ve Adana Demirspor maçında Adana, temsilcisini destekleyeceklerini açıkladılar. Bu duruma tepki gösteren Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu, böylesine önemli bir maçta Nalçacılar'ın Adana Demirspor'u destekleyecek olmasına bir anlam veremediğini söyledi. Konya'nın Alanya'ya toprak sınırı olduğunu ve iki şehrin hem ticari, hem de turizm yönünden yıllardır iç içe yaşadığını söyleyen Çavuşoğlu, "Konyaspor ile Alanyaspor arasında tarihte hep dostluklar olmuştur. İki takım arasında bugüne kadar en ufak bir gerginlik bile yaşanmamıştır. Nalçacılar'ın bu maçta tarafsız olması gerekir. Böyle bir açıklama yapmalarına anlam veremiyorum. İki dost kulübün taraftarları arasında Nalçacılar'ın böyle bir tercih yapması, iki şehrin her türlü iyi ilişkilerine zarar verir. Konyalı taraftarların bundan kaçınması gerekir" dedi. 
'EMNİYET TEDBİRİNİ ALMALIDIR'
KONYA Torku Arena Stadyumu'nda oynanacak olan Multigroup Alanyaspor - Adana Demirspor maçında, Nalçacılar Grubu üyelerinin Alanyaspor tribünlerine girerek gerginlik çıkaracakları iddialarının da gündemde olduğunu aktaran Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu, "Edindiğimiz bilgilere göre, Nalçacılar Grubu taraftarlarından bir çoğunun Alanyaspor tribünlerine de gireceği ve Adana Demirspor taraftarları lehine olay çıkartarak kavga ortamı çıkaracakları iddiaları yapıldı. Biz bunlara inanmıyoruz. Böyle birşeyin olacağını da tahmin etmiyoruz. Ancak olası böyle bir durumda Konya Valiliği'nin, emniyetinin ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun dikkatli davranmaları gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir olay olacak olursa Türk futboluna zarar verir. Konya Valiliği ve Konya Emniyet Müdürlüğü, böyle bir durumun önlemini şimdiden almalıdır" dedi.

25 May 2016 - 09:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

Behiye Özüer - kıskanmaa lan siz adanasporla kardeş olurken bişe diyozmu ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 09:48
07

Alanyalı - Siz yazın bura denize gelirsiniz o zaman görüşürüz kenyalılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 09:48
06

Hakkı - Antalya sizi desteklediği sürece siZinle dost olamayız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 09:48
05

yazıcı - kasınıyon heralde alanyaspor genel koordınatoru

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 09:48
04

Mustafa Ünal - Konyada küfür yok kavga yok başkan merak etmeyin Erdal Akgün abide konyali

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 09:48
03

Konyaspor'lu. - Konya'mız hoşgörü şehridir . Gelin misafir eder , ağırlarız :) siz rahat olun . Ayrıca Türkiye'nin en olaysız tribünü Nalçacılılar tribünüdür . Saygılarımla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 09:48
02

De salvo - Konya'lılara sesleniyorum..

Lütfen denize ve tatile buraya gelmesinler Adana'ya gitsinler.. inşAllah bu vesile ile Konya'lılar artık Alanya'mıza gelmeleri. .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 09:48
01

Alanyali - Antalya alanyayi desteklemeyipte adanayi mi destekleyecek biraz dolu tarafindan bak bardaga

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 09:48

Çorum Haber