DÖRTTE DÖRT YAPTILAR

Kaymakam Hulusi Doğan ve Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, bu sezon oynanan 4 lig maçına da gelmeyerek Alanyaspor tarihinde bir ilke imza attılar

MAÇLARDA YOKLAR
ALANYASPOR tarihinde ilk kez şehrin yönetimindeki en önemli iki isim maçlara gelmiyor. Kaymakam Hulusi Doğan ve Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Alanya'da oynanan Çorumspor, Beypazarı Şekerspor, Yeni Malatyaspor ve Bozüyükspor maçlarına gelmeyerek kulüp tarihinde bir ilke imza attılar. İkilinin birlikte yada münferit olarak maçlara gelmemesi akıllarda bir çok soru işareti bırakıyor. İkilinin Başkan Hakan Dizdaroğlu ve yöneticilere, verdikleri demeçler ve taraftarların astıkları pankartlar nedeniyle kızgın oldukları iddia ediliyor.
KIŞIN GELİRLER
KONU ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Alanyaspor Kulüp Başkanı Hakan Dizdaroğlu, “Bu konuda ben son derece iyi niyetliyim. Ben bu durumu, yaz aylarında kaymakamımız ve belediye başkanımızın işlerinin yoğun olmasına bağlıyorum. Bu nedenle maçlara gelmiyorlar. Artık kışa yaklaşıyoruz, önümüzdeki haftalardan itibaren maçlara gelmeye başlarlar diye düşünüyorum. Ayrıca her ikisinin de yoğun yurt dışı seyahat programı var, bazı maçlar bu programa denk gelmiş olabilir" şeklinde konuştu.

#

22 Eki 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber