DİREKÇİ'DEN ACI İTİRAF

Genel Kaptan Ferhat Direkçi, "Şu an kadromuz lig için yetersiz. Alanyaspor gibi bir takım çok daha farklı oyuncularla lige hazırlanmalı" dedi

TAKVİYE YAPMALIYIZ
ALANYASPOR Genel Kaptanı Ferhat Direkçi, mevcut kadronun ligde beklentilere cevap verecek bir kadro olmadığını ifade ederek oyuncu almaları gerektiğini ifade etti. Direkçi, "Takımın şu anki durumu bana göre yetersiz. Alanyaspor gibi bir konumda olan takıma uygun kadroya sahip değiliz. Yapacağımız durum değerlendirmesi toplantısında artık bazı önemli kararları almamız gerek. Toplantıdan çıkan sonuca göre bütçemize uygun, takımımıza gerekli oyuncuları transfer etmeliyiz. İhtiyacımız olan bölgeleri kampta tespit ettik, transferler bu yönde olacak" dedi.
ÜÇLÜ ZİRVE VAR
TRANSFERLER ve takviye konusunda Kulüp Başkanı Hakan Dizdaroğlu yönetiminde bir toplantı yapacaklarını ifade eden Direkçi, "Kamptan yeni döndük, öncelikle hocamızla kamp ve transferler hakkında görüşeceğiz. Daha sonra başkanımız Hakan Dizdaroğlu yönetiminde Teknik Direktör Kamil Kabay'ın da yer alacağı bir toplantıda son durumumuzu gözden geçireceğiz ve nihai kararları alacağız. Şu kesin ki transfer yapmadan iyi bir takım ortaya çıkarmamız mümkün değil. Eğirdir kampı sonrası ortaya çıkan tablo bu" şeklinde konuştu.

#

04 Ağu 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber