Dick Advocaat'tan flaş iddia

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ve Lens, Feyenoord maçından önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı

FENERBAHÇE  Teknik Direktörü Dick Advocaat ve Lens, Feyenoordmaçından önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Advocaat, Manchester United'ın Zorya'ya kaybedeceğini ve Fenerbahçe ile Feyenoord'un bir üst tura çıkacağını dile getirdi. 
Lens, Feyenoord karşısında 90 dakika oynamasının zor olduğunu ifade ederken; Advocaat'ın göreve ilk geldiği dönemde futbolcuların kendisine gelerek fiziksel olarak iyi durumda olmadıklarını söylediğini dile getirmesi basın toplantısının öne çıkan başlıklarından oldu. Advocaat ayrıca kendisine yöneltilen, "Dinamo Kiev - Beşiktaş maçındaki hakem kararları ile ilgili neler söylemek istersiniz? şeklindeki soruya; "Ben bu konuda bir şey demem, sadece Feyenoord maçını düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.
"KAZANMALIYIZ YA DA BERABERE KALMALIYIZ, BU KADAR"
Feyenoord'un çok zorlu bir rakip olduğunu ifade eden Lens, "Kazanmalıyız ya da berabere kalmalıyız, Feyenoord'un yapması gereken ise iki farklı kazanmak. Güzel bir maç olacak. Kaç dakika oynayacağımı bilmiyorum ama ben hazırım. 90 dakika tamamen fit olacağımı düşünmüyorum, bunu göreceğiz ve kararı hocamız verecek. Hiçbir zaman işlerin nasıl olacağını bilemezsiniz. Fenerbahçe'de kalitemi gösterdim, ben mutluyum, Fenerbahçe taraftarı da mutlu. Umarım sezon sonuna kadar bu şekilde devam edebilirim. Fenerbahçe'de sezon başından bu yana oynuyorum diyemem ama oynadığımdan bu yana olgun bir performans sergiliyoruz. Arayış içerisindeydik ve şu anda olgunlaştık, daha iyi oynuyoruz, ne istediğimizi biliyoruz. Küçük hamleler, bazen büyük değişiklikler yapıyor. Hocanın Hollandalı olması bir şey değiştirmiyor, ben kendi performansıma bakıyorum. Fenerbahçe'ye geldiğim günden bu yana iyi performans sergilediğimi düşünüyorum, her şey benim adıma çok iyi gelişti." dedi. 
"GELİŞTİRMEK ZORUNDA OLDUĞUMUZ POZİSYONLAR VAR"
Gelişmeye devam edeceklerini ifade eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, "Feyenoord maçında herhangi bir oyuncuyu sakatlıktan korumak için saklamayacağım. Hala gelişmeliyiz, geldiğimizde problemimiz oyuncuları tanımamamızdı, şu anda birbimizi tanıyoruz. Hala takımımızın içerisinde bazı pozisyonları değiştirmeliyiz. Son 8-9 maçta çok iyi performans gösterdik ancak bu performansı sürdürebilmeliyiz. Ligde hala lider ile aramızda puan farkı var." şeklinde konuştu.  
"FUTBOLCULAR FİZİKSEL OLARAK İYİ OLMADIKLARINI BANA SÖYLEDİ"
Göreve ilk başladığı zaman futbolcuların kendisine fiziksel olarak iyi durumda olmadıklarını söylediğini dile getiren Advocaat, "Buraya ilk geldiğimiz zaman futbolcularımız bile fiziksel olarak iyi durumda olmadıklarını ifade etti. Bundan dolayı da yeni  bir hocanın gelmesi gerekti. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana fiziksel olarak toparlanmak için çalıştık, hala da çalışıyoruz. Çok zorlu maçlar oynadık ve fiziksel olarak da iyi durumdaydız. Türkiye'de çok maç oynuyoruz, çok seyahat ediyoruz. Her hafta 3 maça çıkmak zorundayız, bu da işleri zorlaştırıyor.İlk 3 maçın 2'si kendi sahamızda olmasına rağmen, sadece 1 puan almayı başarmıştık. Sonra her maçta iyi sonuç almalıydık. "Son dönemde oyunculardan, 'ben bir şeyler hissediyorum şuramda, içeride kalayım" şeklinde şeyler duyuyorum" dedi.

07 Ara 2016 - 19:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber