Dick Advocaat:'Fenerbahçe'nin geleceği parlak'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Beşiktaş maçının ardından değerlendirmelerde bulundu

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Dick Advocaat maç sonu açıklamalarına LİG TV istatistiklerinde Beşiktaş'ın kurtarış sayısında "0" yazmasına değinerek başladı. Advocaat bu konu hakkında "Van Persie'nin pasında Souza'nın kaleyi bulan bir şutu vardı. Kurtarışlarda 0 yazıyor, yanlış. Bazen yardımcı olmamız lazım size" dedi.
Hollandalı çalıştırıcı maçla ilgili ise "Harika bir atmosfer vardı. İki iyi takımın karşılaşmasıydı. Çok fazla pozisyon üretemedik. 2-3 pozisyonumuz var. Defansif performansı koruduğumuz zaman bir an gelecek ve golü atacağız diye umudunuzu koruyorsunuz. Böyle devam edersek Fenerbahçe'nin geleceği parlak." ifadelerini kullandı.
Orta sahada yaratıcı oyuncu eksikliği ile ilgili gelen soruya "İlk 11'de olmayan oyuncularla ilgili çok konuşmanın anlamı yok. Çok savaştılar. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde iyi bir performans sergiliyor. Oyun tarzımız bugün çok enerji gerektiyordu. Onlardan çok fazla enerji sarf ettik." diyen Hollandalı çalıştırıcı, hakemle ilgili ise "Maç bittikten sonra hakemle ilgili konuşmanın anlamı yok. Herkes bu konuda konuşmamı bekliyor. Herkes görebilmiştir pozisyonları." şeklinde konuştu.

03 Ara 2016 - 20:59 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber