Heyecana saatler kaldı

Süper Lig'in 18. haftası, bu akşam oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor - Beşiktaş maçı ile tamamlanacak. Heyecan dolu maç için misafir tribünleri tamamen dolarken, turuncu-yeşilli tribünlerin de dolması bekleniyor

SPOR Toto Süper Lig'de 18 puanla 14. sırada bulunan Aytemiz Alanyaspor, bu akşam saat 20.00'de zirve yarışından kopmak istemeyen Beşiktaş'ı konuk edecek. Son bir haftadır altyapı antrenörü Mustafa Camunak tarafından çalıştırılan turuncu-yeşilli ekip son antrenmanını dün akşam gerçekleştirdi ve bugünkü maç saatini beklemeye başladı. Güçlü rakibi Beşiktaş'tan puan ya da puanlar alma peşinde olacak olan Alanyaspor'da kart cezalıları Daniel Candeias ve Kenneth Omeruo, sakatlığı süren Isaac Sackey ile birlikte mücadeleyi tribünden izleyecekler. Milli takımlarda olan Fabrice N'Sakala ve Lamine Gassama da turuncu yeşilli ekibin eksik oyuncuları arasında. Konuk ekip Beşiktaş'ta ise sakatlığı süren Caner Erkin ve milli takımda olan Aboubakar bu maçta forma giyemeyecek.

ÖNLEMLER ALINDI  
Aytemiz Alanyaspor'un 'nöbetçi' antrenörü Mustafa Camunak, bugünkü maçta Beşiktaş'a karşı takımın başında sahaya çıkacak. Turuncu-yeşilli ekibin U21 takımını çalıştıran genç antrenörün ilk kez Süper Lig deneyimi yaşayacağı maç, Alanyaspor'un da ilk resmi Süper Lig maçında bir İstanbul devini ağırlayacağı karşılaşma olarak tarihe geçecek. Alanyaspor, Camunak yönetiminde bugüne kadar çıktığı 3 mücadelede 1 galibiyet, 2 de beraberlik aldı.  Bahçeşehir Okulları Arena Stadyumu'ndaki maça sporseverlerin büyük ilgi göstermesi beklenirken, İlçe Spor Güvenlik Kurulu da dev maç için son önlemlerini aldı. Taraftarların stadyuma gelirken rahat etmesini sağlamak için her türlü detayı düşünen kurulun ilave önlemler alacağı da öğrenildi.

YENİLER KADROYA GİRER
Hafta boyunca çalışmalarını altyapı antrenörü Mustafa Camunak gözetiminde sürdüren turuncu-yeşilli temsilcimizde, yeni transferlerin de kadroda olması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde imza atarak Alanyasporlu olan Giorgios Tzavellas, Michel Landel ve Cenk Ahmet Alkılıç'ın kadroda olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

MAÇ BİLGİSİ VE MUHTEMEL KADROLAR 

STAD: Bahçeşehir Okulları Arena 
YAYIN: beIN SPORTS 
HAKEM: Alper ULUSOY / İZMİR
SAAT: 20.00 
TARİH: 23.01.2017
HAVA DURUMU: Açık 10 derece

Bahçeşehir Okulları Arena Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelenin muhtemel kadroları ise şu şekilde:

AYTEMİZ ALANYASPOR: Haydar, Berkan, Carlos, Tzavellas, Cenk Ahmet, Landel, Emre, Aissati, Guerrier, Efecan, Love.

BEŞİKTAŞ: Fabricio, Adriano, Tosic, Marcelo, Gökhan, Talisca, Atiba, Oğuzhan, Babel, Quaresma, Cenk Tosun.

22 Oca 2017 - 00:07 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber