Dev Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray karşılaşması

Süper Lig'de 33. haftanın kapanış maçı, bu akşam Aytemiz Alanyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak olan mücadeleyi, İzmir bölgesi hakemlerinden Halil Umut Meler yönetecek

SPOR Toto Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda bugün bir Süper Lig devini daha ağırlayacak. Süper Lig'in 33. hafta karşılaşmasında Galatasaray'ı konuk edecek olan turuncu yeşilliler, ligdeki son iç saha maçında taraftarlarına galibiyetle veda etmek istiyor. Eksik futbolcusu bulunmayan Aytemiz Alanyaspor'da sadece Kenneth Omeruo kart cezalısı. Emre Nefiz, Berkan Emir ve Giorgios Tzavellas da sarı kart sınırında. Bu oyuncular Galatasaray maçında kart görmeleri halinde, haftaya deplasmanda oynanacak olan Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecekler ve sezonu kapatmış olacaklar. Konuk ekip Galatasaray ise Alanya'ya tam kadro geldi. Kargıcak'ta bulunan Lumos Hotel'de kamp yapan sarı kırmızılı takımda ise Nigel de Jong, Eren Derdiyok, Selçuk İnan ve Josue de sarı kart sınırındaki futbolcular.

'KAZANMAK İSTİYORUZ'

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic "Galatasaray'a karşı mücadele edeceğiz. 'Yeneriz' veya 'yenemeyiz' diyemem ancak kazanmak istiyoruz" dedi. Maçın hazırlıklarını dün tamamlayan Alanyaspor kampa girdi ve bu akşamki maç saatini beklemeye başladı. Son antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Safet Susic, sarı kırmızılı takıma karşı kazanmak için sahada olacaklarını söyledi. Akhisar deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndüklerini hatırlatan Boşnak teknik adam "O maçtan sonra çok sinirlendim, elbette maç kaybedilir, bu gayet normal ama bu şekilde maç kaybetmek çok üzücü, utanç verici. Eksik oyuncularımız vardı; Haydar, Candeias ve Sackey. Onların dönüşüyle daha iyi bir oyun ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Galatasaray’a karşı mücadele edeceğiz fakat yenip yenemeyeceğimizi söyleyemem ama kazanmak istiyoruz" dedi.

28 May 2017 - 23:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber