Dev anlaşma açıklandı

BJK'nin dev sponsorluk anlaşması açıklandı

BEŞİKTAŞ

Başkanı Fikret Orman'ın daha "Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması" şeklinde duyurduğu Vodafone ile sponsorluk anlaşması bugün resmen açıklandı.

Siyah beyazlı kulüp Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) toplam 145 milyon dolarlık anlaşmanın detayları hakkında bir duyuru yaptı.

Yapılan o açıklama şöyle;
"Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında 2014/2015 sezonundan başlamak üzere forma göğüs reklamı (ana sponsorluk) için 3+2 yıllık toplam 29 milyon Amerikan Doları tutarında anlaşma yapılmıştır. Ayrıca, hakim ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında sözleşme tarihinden itibaren başlamak üzere, reklam hakları, stadyum isim hakkı sponsorluğu ve stadyum teknoloji  alt yapı yatırımı için 10+5 yıllık toplam 116 Milyon Amerikan Doları tutarında anlaşma yapılmıştır."






















20 Ağu 2013 - 11:42 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber