Derbilerle başlıyoruz

2013-2014 sezonu fikstürü Lig TV'de canlı yayında çekildi. Alanyaspor ligin ilk üç haftasında şampiyon adayı Nazillispor, BUGSAŞspor ve Altınorduspor'la üst üste oynayacak

2013-2014 sezonu Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig fikstür çekimi gerçekleştirildi. Lig TV'nin Ayazağa'daki merkez stüdyolarında düzenlenen kura çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı. Kura çekimine Alanyaspor'u temsilen eski milli futbolcu ve gol kralı Tanju Çolak katıldı.

İLK RAKİP NAZİLLİ

Alanyaspor ligin ilk haftasında 8 Mayıs'ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Nazillispor'la karşılaşacak. Ardından yine şampiyon adayı takımlardan BUGSAŞspor'la deplasmanda karşılaşacak. Alanyaspor ligin üçüncü haftasında ise ligin iddialı ve genç ekiplerinden Altınordu ile karşı karşıya gelecek. 36 takımın Kırmızı ve Beyaz adıyla olmak üzere iki farklı 18'erli grupta mücadele edeceği Spor Toto 2. Lig'de ilk maçlar 8 Eylül'de oynanacak ve ilk yarı 22 Aralık'ta yapılacak karşılaşmalarla sona erecek.

İŞTE LİG FİKSTÜRÜ

ALANYASPOR - NAZİLLİSPOR BUGSAŞSPOR - ALANYASPOR ALANYASPOR - ALTINORDU KIZILCAHAMAM - ALANYASPOR ALANYASPOR - PAZARSPOR BAYRAMPAŞA - ALANYASPOR ALANYASPOR - TEPECİKSPOR OFSPOR - ALANYASPOR BANDIRMASPOR - ALANYASPOR ALANYASPOR - BOZÖYÜKSPOR İSKENDERUN  - ALANYASPOR ALANYASPOR - ALTAY ANKARAGÜCÜ - ALANYASPOR ALANYASPOR - GÜNGÖRENSPOR EYÜPSPOR - ALANYASPOR ALANYASPOR – DİYARBAKIR B.B. KÖRFEZSPOR - ALANYASPOR

02 Ağu 2013 - 00:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber