Derbi haftası

Süper Amatör Küme'de bu hafta derbi var. Lig lideri temsilcimiz Kestelspor, kendi saha ve seyircisi önünde Gazipaşa Belediyespor'u ağırlayacak

ANTALYA Süper Amatör Küme 2. Grup'ta mücadele eden Kestelspor, bu haftasonunda ezeli rakibi Gazipaşa Belediyespor'u ağırlayacak. Ligin ilk yarısında Gazipaşa'da oynanan mücadelede rakibini 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden Mavi-Beyazlı ekip, aynı tarifeyi yine uygulamak istiyor. Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdüren Kestelspor'da eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Gazipaşa'nın kolay bir rakip olmadığını söyleyen teknik direktör Ali Haydar Durusoy "Bizim için önemli bir mücadele olacak. BAL Ligi'ne çıkmak istiyorsak kayıp yaşamamalıyız. Taraftarlarımızın da desteğiyle galip geleceğimizi düşünüyorum" dedi.

08 Ara 2016 - 21:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber