Çok uluslu turnuva

Alanya’da ilk kez 55 takımın katılımıyla uluslararası futbol turnuvası düzenlenecek

18 YAŞ altında gerçekleştirecek turnuvada, Rusya, Ukrayna, Romanya,  Bulgaristan, Gürcistan, Sırbistan ve Kazakistan’dan takımlar ile Türkiye’den 15 takım mücadele edecek.  Rusya, Ukrayna, Romanya,  Bulgaristan, Gürcistan, Sırbistan ve Türkiye’den toplam 55 takımın katılacağı 18 yaş altı  futbol turnuvası 23 Şubat’ta Konaklı Stadyumu'nda yapılacak ilk karşılaşma ile başlayacak. Turnuva öncesi İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde yapılan basın toplantısı ile kamuoyuna bilgi verildi. Toplantıya turnuva organizatörü Mustafa Özkan ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Tamrak katıldı. Evime Tur Alanya Temsilcisi Mustafa Özkan, turnuva’nın önemine dikkat çekti ve Alanya’nın batı beldelerinde kampa gelen futbol takımları arasında özel bir turnuva organize ettiklerini söyledi. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, 55 takımlı bir turnuvanın Alanya’nın kış turizmine büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Nisan ayında da 25 basketbol takımının kamp için Alanya’ya geleceğini de duyuran Tamrak, bazı beldelere spor tesisi için sahaların tahsis edildiğini müjdeledi.

#

19 Şub 2011 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber