'Çizgiyi geçemedik'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Alanyaspor'a karşı iyi mücadele ettiklerini ancak kaleci Haydar'ı geçemediklerini söyledi

MAÇIN ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, dirençli ve istekli oyunlarından dolayı Alanyasporlu futbolcuları kutladığı. Maç boyunca kaleci Haydar'ı geçemediklerini ve şanssız olduklarını söyleyen Yanal "Yaklaşık yılbaşından bu yana doğru yoldayız, doğru hamleler yapıyoruz. Takım olarak da doğru işler yaptığımızı düşünüyorum. Bugün oyuna kattığımız, takıma ilave ettiğimiz oyuncuların performansı çok önemliydi. İlk başta yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilsek kazanan taraf olurduk. Takım olarak istekli ve arzulu oynadık ancak kaleci Haydar'ı geçemedik. Bugün bu oyunun bir hakkı vardı ve her iki takım oyuncuları da bunun hakkını verdi. Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bu direnci gösterecek güçteyiz. Son raundlar oynanıyor. Alanyaspor'un direnci oldukça fazlaydı" ifadelerini kullandı.

21 Şub 2017 - 00:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber