'Çıta yükselecek'

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "1. lig yolunda her alanda çıtayı yükseltmemiz gerekiyor. Yapacağımız tanışma yemeğinin ardından yoğun bir çalışma temposu içine gireceğiz" dedi

ALANYASPOR

yönetim kurulu, yarın akşam yapılacak olan tanışma yemeğinin ardından yeni sezonun startını verecek. Yönetim kurulunun ilk etapta bir transfer komitesi oluşturarak teknik heyet seçimi ve futbolcu transferleri ile ilgili adımları atması bekleniyor. Yeni sezonda iddialı bir takım oluşturmak isteyen yönetim kurulu, takımın başına kaliteli bir teknik adamı getirmeyi ve ardından şampiyonluk mücadelesinde takımın omurgası olacak transferler yapmayı planlıyor. Teknik heyet çalışmalarından önce yeni sezonda görev yapacak olan sportif direktörün de resmen açıklanması bekleniyor.
FEDAKARLIK ZAMANI
ALANYASPOR Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Yönetim kurulumuz yarın akşam Klas Dom Otel Plaj Restaurant'ta tanışma yemeğinde bir araya gelecek. Yemekte yeni sezonla ilgili hem mali, hem de sportif alandaki hedeflerimizi konuşacağız. Yemeğin ardından yapacağımız seri toplantılarla görev dağılımı ortaya çıkacak. Oluşturacağımız komiteler kendi görev alanlarında çalışmalara hemen başlayacaklar. Öncelikle transfer komitesi, göreve gelecek olan sportif direktör ve teknik heyetle çalışmalarına hemen başlayacak. Bu konuda bugüne kadar yaptığımız çalışmalar var. Görüştüğümüz bir çok teknik adam ve futbolcu oldu" dedi.

10 Haz 2013 - 12:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber