Cimbom'a gözdağı

“Lig şampiyonluğunu onların elinden alacağız”

Yeni transfer Michal Kadlec, Galatasaray'la oynanacak maçları heyecanla beklediğini vurgulayarak, “Lig şampiyonluğunu onların elinden alacağız” ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe’nin, Bayer Leverkusen’den kadrosuna kattığı Michal Kadlec, yeni sezon öncesi yapılacak kampı ve takım arkadaşlarıyla tanışacağı ilk günü büyük heyecanla beklediğini söyledi. Nişanlısı Nicole ile birlikte şu an tatilde olan Kadlec, “Bir an önce yeni sezon hazırlıklarının başlamasını iple çekiyorum. Özellikle Galatasaray’la oynayacağımız derbi maçlarına dört gözle bekliyorum. Bu maçların Türkiye’de ne kadar önemli olduğunu ve taraftarlar için anlamının boyutunu arkadaşlarımdan öğrendim. Almanya’da Leverkusen formasıyla tansiyonu yüksek karşılaşmalara hep ayrı bir motive olmuştum. Burada da aynısını olacaktır. İki yıldır Türkiye’de Galatasaray şampiyon oluyor. Ben ve arkadaşlarım, buna son vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Yıldızlarla dolu, çok büyük bir kulübe geldiğim için mutluyum” yorumunu yaptı.

25 Haz 2013 - 09:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ali kekili - sen önce fener bahçenin başına gelecek olanlardan habersiz,milyon dolarları cebe indir gerisi mühim değil türkiyede keriztakım çok aziz yıldırım'ın maç için yapmayaçagı bişey yok vah fenerim vahgeldiği duruma bak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Haziran 09:43

Çorum Haber