Ciddi düşünüyor

Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör Safet Susic, Trabzonspor maçında forma giymeyen oyuncularına U21 takımıyla hazırlık maçı yaptırdı

ALTIN değerinde 1 puan aldığı Trabzonspor maçını unutan Aytemiz Alanyaspor, 25 Şubat Cumartesi günü oynayacağı Adanaspor maçını düşünmeye başladı. Önceki akşam Trabzon'dan gelir gelmez yenileme antrenmanı yapan turuncu yeşilliler, dün de altyapıyla hazırlık maçı yaptı. Trabzonspor maçının ilk 11'inde forma giyen oyuncularına dün izin veren teknik direktör Safet Susic, maçta oynamayan oyunculardan oluşan takım ile U21 takımını karşı karşıya getirdi. Susic'in gözüne girebilmek için tüm performanslarını sahaya yansıtan oyuncuların hırslı hali teknik heyeti memnun etti.

OYUNCULARINI İZLEDİ

Çok sayıda yabancı futbolcusu bulunan Aytemiz Alanyaspor'da kadro zenginliği oluşturmak isteyen başarılı çalıştırıcı Susic, yaptırdığı hazırlık maçıyla yedek oyuncularını ve altyapıdaki oyuncuları izleme fırsatı da buldu. Yardımcılarına devamlı not tutturduğu gözlenen Boşnak teknik adamın, Adanaspor maçından da galibiyetle ayrılma planları yaptığı öğrenildi. Turuncu yeşilli takımın başında 2 maçta 4 puan almayı başaran ve "Süper Lig'de kalacağız" diyen Susic, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajında da "Süper Lig'de kalacağız. Ben planlarımı gelecek yıl için yapıyorum" demişti.

23 Şub 2017 - 00:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber