CHP'den ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavüt ve yönetim kurulu üyeleri, Alanyasporlular Derneği'ni ziyaret etti

CHPAlanya İlçe Başkanı Ali Takavüt, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Küçüktürk, Mehmet Can Karagöz, Yekta Fırat ve Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sayın ile birlikte Aytemiz Alanyaspor'un en etkin taraftar gruplarından olan Alanyasporlular Grubu'nu dernek merkezinde ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak koyu bir sohbet gerçekleştiren Alanyasporlular Derneği yöneticisi Osman Tunç ve CHP ilçe yönetiminin konusu Alanyaspor'du. Aytemiz Alanyaspor'un tüm maçlarına yönetim olarak gelip destek verdiklerini söyleyen Ali Takavüt, "Yeni kurulan Alanyasporlular Derneği'ni ziyaret ederek taraftarlarımıza destek olmak istedik. CHP ilçe yönetimi olarak derneğin kurulmasında emeği geçen herkesi tebrik ederiz" dedi. Dernek yöneticisi Osman Tunç da, nazik ziyaretlerinden ötürü Takavüt ve beraberindekilere teşekkür etti.

26 Eki 2016 - 23:53 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber