Cenk Tosun: "Maçın zor olacağını biliyorduk"

Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ardından Beşiktaşlı futbolcular Cenk Tosun ve Adriano açıklamalarda bulundu

BEŞİKTAŞLI

futbolcu Cenk Tosun, Fenerbahçe derbisinin kolay olmayacağını bildiklerini vurgulayarak, "Bu maçta çok koşup, savaşacağımızı biliyorduk. Üç puan için geldik ancak istediğimiz pozisyonlara giremedik." şeklinde konuştu.
Siyah-beyazlı futbolcu, maç boyunca oyun disiplininden kopmadıklarını vurgulayarak, "Belki en iyi oynadığımız maç değildi ama inanılmaz bir disiplinle sahada yer aldık. Çok pozisyon vermeden maçı bitirdik. Üç puan kazanmak istiyorduk ama yenemezsen yenilmeyeceksin denir. Bir puan için takım arkadaşlarımı kutluyorum." değerlendirmesinde bulundu.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e konuk olacakları maçın önemine de dikkati çeken Cenk, "Bizim için tarihi bir fırsat. Aklımızda bugüne kadar derbi vardı. Şimdi bu maç bitti. İyi hazırlanıp, kendimize geleceğiz. İnşallah Dinamo Kiev maçından galibiyetle dönüp, Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura yükselmek istiyoruz." diye konuştu.
Öte yandan, Beşiktaşlı futbolcu Adriano Correia ise derbi maçla ilgili olarak, "Oyun içinde disiplinliydik ama orta sahada ve hücumda etkili olamadık. Buraya 3 puan için geldik ancak bunu başaramadığımız için üzgünüz." şeklinde görüş belirtti.

03 Ara 2016 - 21:40 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber