Çavuşoğlu yayın ihalesine katıldı

Yayın İhalesi Komisyonu'nun 2016 Medya Hakları İhalesi Toplantısı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in ev sahipliğinde TFF'nin Riva-Beykoz'daki idari merkezinde yapıldı

TOPLANTIYA, TFF Başkanı Demirören'in yanısıra TFF Başkanvekilleri Hüsnü Güreli ve Ali Dürüst, Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Kulüpler Birliği ve STSL kulüpleri adına Kulüpler Birliği Vakfı ve Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bursaspor Başkanı Ali Ay, Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Osmanlıspor Futbol Kulübü Başkanı Sadık Dik, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Antalyaspor Başkanvekili Bora Terzioğlu, Atiker Konyaspor Başkanvekili Celalettin Çakıcı, Fenerbahçe Başkanvekili Şekip Mosturoğlu, Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz, Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Asbaşkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreteri Mesut Altan, Gençlerbirliği Kulübü Genel Sekreteri Sinan Gürsoy,  Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreter Vekili Mustafa Eröğüt ve Kulüpler Birliği Vakfı Danışmanı Nick Coward katıldı.
Toplantıda, TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı ortaklığında oluşturulan Yayın İhalesi Komisyonu'nun çalışmaları hakkında STSL kulüplerine bilgi verilirken, Kulüpler Birliği Vakfı Danışmanı Nick Coward da 2016 Medya Yayın Haklari İhalesi konusunda bir sunum yaptı. Verilen bilgilerin ve sunumun ardından, kulüp başkan ve yöneticilerinin konu ile ilgili fikirleri dinlendi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

25 Eki 2016 - 22:28 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber