Çavuşoğlu farkı

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Antalya İl kongresinde başkanlığa Metin Bulut seçilirken doğu bölgesinden sadece Hasan Çavuşoğlu yeni listede yer aldı

TEK listeyle girilen Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Antalya İl kongresinde mevcut başkan Metin Bulut, yeniden 3 yıllığına seçildi. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde de Bulut'un listesinde yer alan Hasan Çavuşoğlu, başkan yardımcılığı ve doğu bölgesi sorumluluğu görevine kaldığı yerden devam edecek. Kongre sonrası görüşlerini belirten Hasan Çavuşoğlu, "Gazipaşa, Alanya ve Manavgat bölgesindeki spor kulüpleri gerçek anlamda birlik ve beraberlik içerisindeler. Bütün kulüplerimizin bana verdikleri destekten dolayı hepsine çok teşekkür ederim. Amacımız Türk futbolu ve Antalya futboluna verebileceğimiz hizmet doğrultusunda olacak. Her zaman olduğu 24 saat kulüplerimizin emrinde olacağım" şeklinde konuştu. ASKF Başkan Yardımcısı Hasan Çavuşoğlu, ayrıca İl Futbol Tertip Komitesi üyeli, TÜFAD Alanya Şubesi Başkan Yardımcılığı, Alanya Yörükler Derneği Başkanlığı, Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığı, DEMAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Çavuşoğlu LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini de sürüdürmektedir.
ASKF Yönetim Kurulu
Metin Bulut Hakkı Aytaç Mustafa Akmanoğlu Hasan Çavuşoğlu Necdet Yüksel Ahmet Çetin Özer Doğan Salih Sarıgül Hüseyin Öz Murat Özdemir Recep Urgan Hasan Demir Reha İlhan Hakan Bodur Salih Karakaya İzzet Eryılmaz Mehmet Ok Yakup Deveci İhsan Özden Mesut Aksoy Mehmet Tek

#

11 Ağu 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber