Çarşı dünya rekoruna hazırlanıyor

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, Salı günü oynanacak Arsenal maçına rekorluk bir çalışma ile hazırlanıyor

BJK'İN en büyük taraftar grubu Çarşı, 19 Ağustos Salı günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçına önemli bir hazırlık yapıyor. Çarşı grubu, Salı günü oynanacak maçta tribünlerde açılmak üzere “dünyanın elle hazırlanmış en büyük pankartı”nı hazırlamaya çalışıyor. Twitter’da paylaşılan fotoğraflarda kalabalık bir taraftar grubunun bu pankart için özel tulumlar giyip günlerdir hazırlandığı belirtildi. Bu dev pankartın Beşiktaş-Arsenal maçı öncesinde Atatürk Olimpiyat Stadyumu’ndaki yerini alması bekleniyor.

18 Ağu 2014 - 14:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber