Caner Erkin'in durumu kritik

Antalyaspor maçında sakatlanan milli futbolcu Caner Erkin'den üzücü haber geldi. Caner Erkin'in sol aşil tendonunun koptuğu ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtiliyor.

SPOR Toto Süper Lig'in 8.haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş'ta sakatlık şoku yaşanıyor. Vodafone Arena'da Beşiktaş'ın 2-0 önde götürdüğü karşılaşmanın 81.dakikasında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Caner Erkin'in 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtiliyor.

Sahadan sedyeyle çıkartılan ve yerini Ömer Şişmanoğlu'na bırakan Caner'in sol aşil tendonunda kopma olduğu ve durumunun ciddi olduğu ifade edildi. Maç sonrası stadı ambulansla terkeden Caner'in yüksek ihtimalle sezonu kapattığı ifade edildi.

"ACİL AMELİYAT OLMASI GEREK"
Beşiktaş yöneticisi Candaş Tolga Işık, Caner'in durumu ile ilgili bir açıklama yaptı. Işık şunları söyledi: "İlk gelen bilgi Caner Erkin'in aşil tendonu koptu. Acil ameliyat olması gerekecek sanırım. Kaç ay sonra döner bilmiyorum. Ancak Caner çok çalışkan, iyileşme süresi neyse yarısında sahalara döner"

23 Eki 2016 - 21:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber