Bursaspor’da Batalla müjdesi

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Yomraspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Sakatlığı geçen Pablo Martin Batalla da takımla birlikte çalıştı

ZİRAAT Türkiye Kupası 3. Tur’unda yarın sahasında Yomraspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla tamamlandı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenman 5’e 2 pas pres çalışmasıyla devam etti. Bursaspor, daha sonra yarı sahada 3 kale ile taktik çalışma yaptı. Sakatlığı bulunan Furkan Özçal ve tedavisi süren Emre Taşdemir’in dışında tüm oyuncular antrenmanda yer aldı.
Yeşil-beyazlı ekip, yarın sabah kahvaltısı ile birlikte Özlüce Tesisleri’nde toplanacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

25 Eki 2016 - 20:17 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber