Bursaspor'a yeni sponsor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, yeni sezon formalarında sırt reklamı için Uludağ İçecek firmasıyla 2 yıllık anlaşma imzaladı.

BURSASPOR Kulübü Başkanı Ali Ay, Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende, Uludağ İçecek firmasının Bursa'nın bir markası olduğunu belirterek, özellikle bu sezon söz konusu firmayla sponsorluk anlaşması yapmayı çok istediğini söyledi.
Kulübe en fazla desteği verenlerin başında Kızıl ve Erbak ailelerinin geldiğini belirten Ay, "İki aileye de desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Sırt reklamını Uludağ firmasına verdik. Bizim için uğurlu firma." dedi.
Ay, Bursaspor'un şampiyon olduğu yıl da Uludağ firması ile sponsorluk anlaşmasının yapıldığına işaret ederek, "Forma reklamı alımı konusunda sadece şort kaldı. O da gelecek hafta bitecek. Belki de Bursaspor tarihinde bir ilki gerçekleştireceğiz. Bu sponsorlukta emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bütün sanayicilerimizin duyarlı olmasını diliyorum. Bursaspor, Bursa'nın markası. 2 yıllık bir anlaşma gerçekleştirdik. Anlaşmamız 850 bin lira artı KDV'dir." diye konuştu.
Uludağ İçecek Genel Müdürü Mete Öz ise firma olarak Bursa'ya ait tüm sosyal faaliyetlere çok ciddi desteklerde bulunduklarını anlattı.
Bursaspor'un da kendileri için çok önemli olduğuna vurgu yapan Öz, şunları kaydetti:
"Biz hem firma hem marka hem aile adına Bursasporluyuz. Bursa camiasına her zaman destek olmuşuzdur. Sadece yönetici olduğumuz zamanlar değil, yönetici olmadığımız zamanlarda da desteğimiz oldu. Ayhan Kızıl, Levent Kızıl ve Ömer Kızıl Bey ve ben bu kulüpte görev yaptık. Biz Bursaspor'un her zaman arkasındayız ve böyle de olacağız. En büyük şehir takımı Bursaspor'dur. Bursaspor bizim için en büyüktür ve her zaman öyle olacak. İlanlarımızda bile 'Bursaspor'un arkasındayız' sloganımız var. Her zaman Bursaspor'un arkasında olacağız. 2 senelik bir anlaşma olacak. İlk yıl için paket olarak toplamda 1 milyon lirayı buluyor. Gelecek sezon ilk 3'e girmesi halinde çok ciddi bir artış olacak."
Uludağ İçecek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin de yaptığı açıklamada, "Bursaspor'un arkasında olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Birlikte başarıya ulaşacağımıza inancımız tam." ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalandı.

03 Ağu 2016 - 17:12 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber