Bursa'ya bilendiler

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Bursaspor ile Oba Stadyumu'nda karşılaşacak olan Aytemiz Alanyaspor, maçın hazırlıklarını şut ve hücum çalışmaları ile sürdürdü

TEKNİK Direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde Zimbitlik Sahası'nda yapılan antrenman toplu halde yapılan düz koşuyla başladı. Ardından şut ve kanat organizasyonları yaparak taktik bir çalışma gerçekleştiren Turuncu-Yeşilli oyuncuların antrenmanda oldukça hırslı oldukları gözlendi. Antrenman sonrası bazı futbolcular yaklaşık yarım saat bireysel antrenman yaparken, hafif ağrıları bulunan Fabrice N'Skala ve Donald Guerrier düz koşu yaptı. Alanyaspor, maçın hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanıyla tamamlayacak ve yarınki maç saatini beklemeye başlayacak. Son oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında kırmızı kart görerek oyun dışında kalan İsaac Sackey, cezalı olduğu için Bursaspor maçında forma giyemeyecek.

20 Eki 2016 - 22:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber