Bursa Stadı'nda oynanan Alanyaspor maçında saha perişan hale geldi

Hibrit çim çalışmaları devam eden Bursa Stadı'nda dün oynanan Alanyaspor maçında saha perişan hale geldi, futbolcular büyük zorluk yaşadı

SAHALARINDA  Alanyaspor'u 3-2 mağlup etmenin sevincini yaşayan Bursasporlu futbolcular, hibrit çime geçilen zeminde görülen bozulmalardan da dert yandı.

Süper Lig'in 2'nci haftasında  Bursaspor, sahasında ağırladığı Alanyaspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada en dikkat çekici noktalardan birini ise zemin oluşturdu. Hibrit çime geçilen zeminin büyük bölümünde bozulmalar görüldü. Hibrit çim çalışmaları maça yetiştirilemezken, her iki takım oyuncuları da mücadelede içerisinde zeminden ötürü zorluklar yaşadı. Zeminin ise  Bursaspor'un ligin 4'üncü hafta maçında evinde oynayacağı  Akhisar Belediyespor maçına hazır olacağı bilgisi kaydedildi.
"AYAĞIMIZ ZEMİNİN İÇİNE GİRİYORDU"

Bursasporlu futbolcular da maç sonu yaptıkları açıklamalarda zeminin yaşattığı sıkıntıları dile getirdi. Sahanın iyi olmadığını belirten kaleci Harun Tekin, "Hazır olmayan bir sahada oynadık. İlerleyen haftalarda sahamız daha iyi olacaktır" dedi.
Barış Yardımcı ise, "Saha zemini bizi oldukça zorladı. Bastığımız anda ayağımız zeminin içine giriyordu. Çok zor bir sahada oynadık" diye konuştu. Teknik Direktör  Paul Le Guen de basın toplantısında zeminde çalışmaların tamamlanmasını beklediklerini ifade etti.

20 Ağu 2017 - 14:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber