Bu derbi 'ilk'lerin derbisi

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta derbi maçında bu akşam Galatasaray'a konuk olacak olan Beşiktaş'ın taraftarları, Türk Telekom Arena'ya ulaştı.. Bu akşam oynanacak derbide ilkler yaşanacak...

VODAFONE Arena'da toplanan Siyah-beyazlı taraftarlar, yaklaşık 30 otobüs ile derbi maçının oynanacağı TT Arena'ya doğru yola çıktı. Saat 18.00'e doğru TT Arena'ya ulaşan taraftarların geniş güvenlik önlemli altında stada girişi sağlandı.

Beşiktaş taraftarının stada girişi tamamlandıktan sonra Galatasaraylı taraftarlar stada alınacak. En son 2008-2009 sezonunda Ali Sami Yen'de oynanan derbide deplasman tribününde yer alan Beşiktaş taraftarı 2726 gün sonra TT Arena'da oynanacak derbide takımlarının yanında olacak.

İLKLERİN DERBİSİ
Süper Lig’in 22. haftası, solukları kesecek bir derbiyle kapanıyor. Galatasaray, saat 20.00’de Beşiktaş’ı ağırlıyor. Zorlu karşılaşma, çok sayıda ‘ilk’e de sahne olacak. Teknik direktör Jan Olde Riekerink’in yerine göreve gelen ve şu ana dek sadece Rize deplasmanına çıkan Igor Tudor, Beşiktaş maçıyla birlikte sarı kırmızılı taraftarlarla buluşacak.

2 BIN 400 KİŞİ İLK KEZ...
Bu sezon başında derbilerde deplasman yasağının kalkması sonrası, Beşiktaşlı taraftarlar da (Yaklaşık 2 bin 400 kişi) takımlarını ezeli rakiplerinin yeni mabedi Türk Telekom Arena’da ilk kez destekleme fırsatı yakalayacak. Öte yandan bu sezon derbi galibiyeti göremeyen iki takımdan kazanan çıkarsa, 2016- 2017 sezonundaki ilk derbi zaferine de ulaşmış olacak.

TT ARENA'DA İLK KOREOGRAFİ...
Bu akşam oynanacak müthiş derbinin heyecanın tüm ülkeyi sarmışken takımlar ve taraftarlar artık maç saatini beklemeye koyuldular. Maç başlama saatine kadar tüm biletlerin satılıp tribünlerin tamamen dolması beklenen karşılaşmaya rekor bir izleyici gelmesi bekleniyor.

Galatasaray taraftarı da bu önemli maçta boş durmayı düşünmüyor. Bu maça özel tribünlerin müthiş bir koreografi hazırladığı bilgisine ulaşıldı. Takımların yıldızlarına vurgu yapılacağı bilgisi alınan kareografiyi tüm futbolseverler merakla beklemeye başladılar...

#

27 Şub 2017 - 19:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber