Bizi temsil edecekler

Alanya Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu öğrencileri, Antalya bölgesini Türkiye Okullararası Kick Boks Şampiyonası'nda temsil edecekler

TÜRKİYE Okullararası Kick Boks Şampiyonası'nda bölgesini ve okulunu temsil edecek olan sporcuların belirlendiği Antalya il seçmelerinde, Alanya Fight Club sporcuları Ferhan İmran Durdahanoğlu, Ömer Selçuk Tekin ve Hasan Enes öğrencisi oldukları Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu adına katıldıkları seçmelerde 1. olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar. Antrenör Cemil Coşkun "Her zaman desteğini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, okul müdürü Ahmet Ünalan ve diğer yöneticilere teşekkür ederiz. Kendisi de lisanslı kick boksçu olan şehidimizin çocukları da Ankara'da bu sporu icra ediyorlar. Okulumuzu Türkiye Şampiyonası'nda başarıyla temsil edeceğiz" dedi.

07 Ara 2016 - 21:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber