'BİZİ BAŞKAN BİTİRDİ'

Görevden ayrılan Teknik Direktör Kamil Kabay, "Mardin ve Sebat maçları öncesi başkan toplantı yaparak 'İddaa paralarını unutun, size ancak gelen yardımlardan para ödeyebilirim' dedi ve takımın moralini bitirdi" dedi

İDDAA'YI UNUTUN
ALANYASPOR eski Teknik Direktörü Kamil Kabay, son dönemde takımdaki düşüşün en önemli sebebinin mali olduğunu ifade etti. Kabay, "Futbolculara ödenmeyen peşinatlar, biriken maç başları nedeniyle takımda müthiş bir huzursuzluk vardı. Bunların giderilmesi için başkandan toplantı yapmasını rica ettim. Mardin maçı öncesi başkan Hakan Dizdaroğlu takımla toplantı yaptı ve bu toplantıda 'İddaa’dan gelecek olan paraları unutun, onların yerleri var. Size ancak yardım gelirse yada yeni yönetici havuzu oluşursa ödeme yapabilirim' dedi. Bu sözleri duyan futbolcular moral açısından bitti. Ardından Mardin ve Sebat maçlarını kaybettik" dedi.

'KARARIMI VERMİŞTİM'
İSKENDERUN maçı sonrası başkana kadronun düşürülmesi konusunda rapor verdiğini ifade eden Kabay, "İskenderun maçı sonrası verdiğim raporda 36 kişilik kadronun Alanyaspor'a zarar verdiğini ve azaltılmasını talep ettim ama yönetim kurulu bunu uygulamadı. Bu gelişmeler sonrası Göztepe maçından sonra istifa kararı aldım. Mardinspor ve Sebatspor maçlarını kazansaydık bile istifamı sunacaktım. Çünkü artık her şey tıkanmıştı ve işler içinden çıkılmaz bir hal almıştı. Bu kulübü şu an başkan yönetmiyor. Antalya'dan bazı menajerler ve kulüpte daha önce görev yapmış bazı kişilerin elleri hala Alanyaspor'un üzerinde. Bu durum da sıkıntı yaratıyor" dedi.

#

11 Kas 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber