BİTİRİM İKİLİ

Alanyaspor'un bu sezon ligde oynadığı 4 maçta rakip filelere gönderdiği 8 golün tamamında Fatih Arat ve Onur Yeniyurt işbirliği var

7 GOL, 6 ASİST
LİGDE oynadığı 4 maçta topladığı 7 puanla 5. haftaya 5. sırada giren Alanyaspor'un başarısında en büyük pay sahibi forvet oyuncusu Fatih Arat ve forvet arkası oynayan Onur Yeniyurt. Ligde rakip fileleri 8 ez havalandıran Turuncu-Yeşilli takımda Fatih Arat 6 gol atarken, Onur Yenyurt 1 gol kaydetti. Alanyaspor'un bu futbolcular dışındaki tek golünü Çorum maçında Ahmet Arıcı atarken bu golünde pasını Onur Yeniyurt verdi. Fatih'in rakip fileleri 6 kez havalandırdığı ligde Onur Yeniyurt 5 asit yaparken, Fatih Arat da Onur Yeniyurt'un penaltıdan attığı tek golde penaltıyı yaptıran isim oldu.
TAKIMI SIRTLADILAR
ALANYASPOR lige 3-1'lik Bandırma mağlubiyeti ile başladı ve bu maçta tek golü Fatih Arat attı. Ligin ikinci haftasında oynanan Çorum maçını Alanyaspor 2-0 kazandı. Golün birini Fatih Arat, diğerini Ahmet Arıcı atarken, her iki golün pasını da Onur Yeniyurt verdi. 3. haftada Alanyaspor deplasmanda Gabzespor'u 2-0 mağlup etti. İki golü de Fatih Arat attı. Ligin 4. haftasında Alanyaspor Milli Egemenlik Stadyumu’nda Beypazarı Şekerspor'la 3-3 berabere kaldı. Golün ikisini Fatih Arat, birini Onur Yeniyurt kaydetti. Fatih Arat'ın attığı iki golün pasını da yine Onur Yeniyurt verdi.

#

22 Eyl 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber